MALATYA / YEŞİLYURT - Karakavak İlkokulu

Nis

Okulumuz Tübitak ile işbirliği kapsamında bilim söyleşisi düzenlemiştir. Doçent doktor Ebru Yabaş'ın sunduğu programda öğrencilerimiz giyilebilir güneş enerji sistemleri ile ilgili çok önemli bilgiler edindiler.

Nis

Okulumuzun bazı şubeleri Vali Bey'inde katıldığı Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünün hazırladığı Sıfır Atık Günü kutlamalarına katıldı.

Şbt

Sosyal Gelişim ve Dayanışma Derneği tarafından okulumuz öğrencilerine Psikolojik sağlamlık, mahremiyet eğitimi, teknoloji bağımlılığı seminerleri; velilere yönelik olumlu ebeveynlik, çocuklarla iletişim ve toplumsal cinsiyet eşitliği seminerleri verilmiştir. Ayrıca öğrencilere kırtasiye yardımı yapmışlardır. Adı geçen dernek ve görevlilerine teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Anasınıfı Ocak Ayı Yazar Daveti Etkinliğimiz

İlkokullara Neşe Getiriyoruz Projesi Aralık Ayı Etkinliği

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında emekli öğretmene ev ziyaretinde bulunduk.

Ara

Anasınıfı öğrencilerimizle Cemal Aslan Temel Beceri ve Eğitim Merkezine gidilerek "Yaşam Boyu Spor" prensibimiz kapsamında eğlenilerek spor yapıldı.

Ara

Kernek Anadolu Lisesi ve Karakavak ilkokulu'nun birlikte yürüttüğü proje kapsamında düzenlenen  etkinlikte Kernek Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni ve bazı öğrencileri okulumuza gelerek baskı teknikleri etkinliğini gerçekleştirdiler.

Ara

İstanbul "Tohum Eğitim Vakfı" tarafından Özel Eğitim sınıflarımıza materyal, dizüstü bilgisayar ve tablet hediye edilmiştir. Kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

Yeşilyurt Belediyesi tarafından düzenlenen "Pano" yarışmasında okulumuz okul öncesi öğretmeni Tuba ATAN tarafından hazırlanan panomuz Yeşilyurt ilçe bazında dördüncü olmuştur.

Kas

Başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. Yıl dönümünde okulumuz öğretmen ve öğrencileri ile kurumumuzda 10 Kasım Atatürk'ü anma programı gerçekleştirildi.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlama Programı okulumuzda yapılan törenle kutlandı.

Ekm

İl milli eğitim müdürümüz Behçet Bakır okulumuzu ziyaret etti. Öğrencilerle ve öğretmenlerle sohbet eden il müdürümüze sağladığı motivasyon ve ilgisi için teşekkür ederiz.